Friday, 25 October 2013

Student in PBSMR situation.

Assalamualaikum.


First of all. dah lama sangat- sangat-sangat lagi triple sangat tak update blog. Bukan malas. tapi, PBS lah yang membuatkan aku lupa kepada kau blogkuuu. Hihi. My head is spinning just because of this PBS thing.
sebenarnya malas nak update. ye la . bukan ada orang baca pun. aku saja buat untuk sdiri sendiri. kalau ada masa lapang aku update la. tapi, new version punya. sebab I dah nak masuk form 3.(aaaargggh!) *scream like hell.


soo, it's mean memang tahun depan aku akan lagi lupa  kan blog aku la. yela dengan PBSMR nyaa.Ya Allah.
seksa gila kitorang tahun depan . pening aku fikirkan macam mana la pelajaran aku tahun depan. ntah hancur/kucar-kacir/serabut/whateverladohh. aaaaa. serabut memikirkannya. setiap bulan pulak ada PBS. takpa la. redha jela. ini ketentuannya yang menyatakan aku memang kena ambil PBSMR ni. In sha Allah.



Ntah-ntah. kitorang lagi genius kot dari senior, sebab asyik kena jawab periksa je. cikgu ajar jawab ,cikgu ajar jawab. haha. kadang2. bila fikirkan balik. lawak jugak PBSMR ni. yela. namanya pun pelik. ramai pulak tuh senior gelakkan, just because of that name. Malu. yang hanya mampu kitorang jawab is 'it's okay sis/bro , otak kitorang akan lebih lancar disebabkan ini PBSMR' hohohoh. hambik kau.


But, aku akan cuba yang terbaik for my future. atleast aku dapat sekolah sains untuk form4 ok jugak . yang penting nak satu sekolah dengan kakak aku. sebab sekolah sains banting nampak awesomeeee! hikhokhikhok. haha.

                                      Itu je kot aku nak share. btw, thanks for looking around here.
                                      siapa yang sudi la. tak sudi tak pe I tak marah. haha.


kay.kay. Bye Assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment