Saturday, 25 August 2012

-------->Salam Lebaran<---------

Assalamualaikum...sawadikap masuk kut pintu kuar kut tingkap....vanakem...kepada semua readers...
Hari ni nak post pasal  ------>Rayaaaaaaa<-----ha...dibulan yang mulia ini...marilah kita bermaaf-maafan supaya hati kita semua jadi putih melepak macam mat salleh tuh k..ni nk share something ni...
Masa kat Highway tu nanti jangan la duk tayang henset je (mainmesejler)..pakai tali pinggang keledar tu..
kan comey..hahaha..pastu,kalau ngantok sangat2,,tidur la dulu kat perhentian rehat tuh..macam Ayah saya...
tpi kunci kereta tuh dulu...nanti tengah syok berdengkur, tetiba kereta kena bwak lari..dengan kita2 skali kene bwk lari..so,Have a safe drive k..
------->ni gambar saya dan family 1st syawal








and there we are..see you next time...Bye2!Assalamualaikum...