Thursday, 31 October 2013

TCS Crew. Really Damn Love them so muchh

Assalamualaikum.

November is coming. and October is leaving. hmm. so, happy november guys.
so,our rutine is just the same. bangun pagi. pergi sekolah . balik. makan. prep. urghh. penat doh camni. untuk budak budak selain KRK , Abbas, Ik and Majah. untunglaa. diorang cuti awal. tapi. diorang still merungut lagi la sebab cakap boring la duduk rumah. tapi memang betul pun. kalau kat sekolah boleh jumpa kawan2.
lagi lagi yang duduk asrama macam aku ni ha.


okay, nak cite pasal TCS yang balik awal sebab diorang class lain. sedey. that's Myra dengan Shila .
masa last day tuh. sempat la jugak tangkap gambar tapi shila dah pergi dulu. kesian kitorang baru nak capture last shoot untuk dia. tapi, dia lari. hewhew.


soo, kitornag pun bercadang too record  video. hmm. . sedih. sebab myra hampir drop her eyes tears. hihi. cakap je jiwa kental. olahraga. tapi. hati perempuan memang boleh touching gila.

malangnya, video tak boleh upload. ngokngek betul blog. hmm. however, kitorang ada captured gambar so. nothing fun about us. but, enjoy.









1 comment:

  1. Wah!! best nye awak adee geng !! TCS ?? what is it meann?? mcm gempak jea your groupp..awk dok asrama ehh?? ohh msti awk rapat gilee with diorg..hmmm..boleh sye join geng awk? heheehehe

    ReplyDelete